همشهری آنلاین: امسال و برای نخستین بار نتایج تمامی نمرات نهایی روی قبولی کنکور و سرنوشت دانشآموزان تأثیر زیادی دارد. در واقع هدف از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در اثرگذاری سوابق تحصیلی بر کنکور سراسری، حذف تدریجی کنکور و برقراری عدالت در پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاههاست. در راستای اجرای این هدف، تمام آزمون های پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم و برخی آزمون های پایه های ششم و نهم به صورت نهایی برگزار شد. در زمینه تصحیح برگه های امتحان نهایی برای بسیاری سوالات و ابهاماتی ایجاد شده بود که در ادامه علیرضا کریمیان مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره نحوه تصحیح برگههای امتحانات نهایی توضیحاتی مختصری ارائه می شود.
- در خردادماه امسال یک میلیون و۸۰۰ هزار دانشآموز در آزمونهای نهایی شرکت دارند.
- برگه دانشآموزان فاقد سربرگ است و قابل شناسایی نبوده و به صورت الکترونیکی و بر اساس کلید پاسخنامه سوالات توسط مصححین، تصحیح میشود.
- برگه امتحانی به طور کاملا اتفاقی در حوزههای تصحیح سایر استانها نیز بارگذاری، تصحیح و نهایتاً جمع آوری و نمرات آن در کارنامه دانشآموزان ثبت میشود.
- در هر حوزه امتحان نهایی، یک ناظر آزمون خارج از حوزه جهت نظارت حضور دارد.
- پس از برگزاری آزمون، پاسخ برگ دانشآموزان جمع آوری، در حوزه اجرا، اسکن و در سامانه سوال آپلود میشود.
- کلید سوالات پس از اتمام آزمون، ارائه و از طرفی بررسیهای میدانی و دوربینهای مداربسته حوزه امتحان و گزارش حفاظت آزمون و سایر عوامل حکایت از سلامت کامل برگزاری امتحان در حوزه های اجرا دارد.
- ارسال فیزیکی سوال انجام نمیشود و سوالات نهایی به صورت فایل رمز شده در سامانه مربوطه حوزه اجرا، بارگذاری میشود.
- امکان تولید پاسخ برگ اضافی و ارسال آن به بیرون از حوزه امتحانی بر اساس ضوابط فنی، قانونی و حفاظتی وجود ندارد و برگزاری امتحان کاملا امنیتی انجام میشود
تعداد ناظران شهر تهران در پایه دهم ۳۱۸ نفرT در پایه یازدهم ۳۲۶ نفر، در پایه دوازدهم ۳۶۴ نفر است که جمعا ۱۰۰۸ ناظر بر فرایند برگزاری امتحانات نهایی نظارت دارند. همچنین روزانه به غیر از نظارتهای ستادی، ۲۰ گروه نظارتی مشتمل بر ۴۰ ناظر استانی از حوزههای امتحانی بازدید و در سامانه نظارت، ثبت میشود.
نظر شما